Hurghadába is repül a Wizz Air

A Wizz Air légitársaság járata landol, repülőgép, fapados
Vágólapra másolva!
Málta a téli menetrendben is szerepel majd, októbertől pedig utazási csomagokat is árul a légitársaság.
Vágólapra másolva!

Újabb kedvelt téli üdülőhelyre indít járatot a Wizz Air: november 2-tól az egyiptomi Hurghadába is repül majd a magyar kötődésű légitársaság. A jegyek egy útra, beleértve az adókat, 19 990 forinttól kaphatók. A cég azt is megerősítette, hogy a nemrég beindított Budapest-Málta útvonal üzemeltetését a téli menetrendben is folytatják.

A társaság bejelentette, hogy Wizz Tours néven új online utazási platformot indít. Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air repülőjegyet és szállást magukban foglaló utazási csomagokkal jelenik meg a piacon. A Wizz Air utazási csomagjai októbertől lesznek elérhetők a Wizztours.com oldalon, magyar, lengyel és angol nyelven.

A platformon az utazók jelentősen kedvezőbb áron foglalhatják le jegyüket a Wizz Air járataira, valamint szállásukat a több mint 30 ezer hotel valamelyikébe, mintha külön vásárolnák meg a repülőjegyet és a szállást. A Wizz Tours kizárólag online utazási iroda lesz, és bár elsődlegesen a végfogyasztókat kívánja megcélozni, az utazási irodák számára is elérhetők az ajánlatai.