Könnyebb lesz Bázelbe és Moszkvába repülni

Vágólapra másolva!
Márciustól naponta indul fapados járat Budapestről Moszkvába, és többször lehet elrepülni Bázelba is. Hétvégén indul az első fapados Dubajba.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal az után, hogy elindult a Wizz Air Moszkva-Vnukovóra közlekedő járata, a fapados légitársaság közölte: 2014 tavaszától, egészen pontosan március 31-től heti öt helyett naponta közlekednek a magyar és az orosz főváros között. A hatalmas piaci kereslet miatt további járatbővítéseket is bejelentett a Wizz Air. 2014. június 14. és szeptember 14. között naponta kétszer teszik meg a Wizz Airbus A 320-asai a Budapest-Moszkva útvonalat, idén karácsonykor és jövő húsvétkor pedig kiegészítő járatokat indítanak, annyira sok foglalás érkezett.

A Wizz Air a hét végén indítja első, igazán hosszú távú járatát Dubajba, amely először vasárnap délután 15.00 órakor landol Ferihegyen. Az utasok kényelmesebb kiszolgálásának részeként a Wizz Air honlapján ezentúl a vízumkérelmeket is egyszerűbben intézhetik a Moszkvába, Dubajba és Bakuba készülők.

A téli utazási szezonban indít újabb járatot a svájci Bázel és Budapest között az EasyJet. Az eddigi hétfő-szerda-péntek-vasárnapi járatok mellé 2014. január 31-től még egy csütörtöki gépet is indít az EasyJet, amelyet Airbus A 319-essel teljesítenek. Az EasyJet ezzel immár két svájci városba kínál járatokat, hiszen Genfbe naponta, Bázelbe pedig ezentúl heti öt alkalommal közlekednek.

Az új járatok elindulásával párhuzamosan október-novemberben újabb, őszi utazási kampányt indít a Budapest Airport a légitársaságokkal közösen. A céljuk az, hogy hétvégi városlátogatásokat kínáljanak az utasoknak, és rácáfoljanak arra a közhiedelemre, hogy külföldre utazni csak júliusban vagy augusztusban, az iskolai szünetben érdemes.