Legalábbis az amerikai férfiak szerint. A nők az írekbe vannak belezúgva.

Ki gondolta volna, hogy az amerikai férfiak egy kis kaukázusi népcsoport tagjait tartják a világ legszexisebb nőinek? Pedig a MissTravel nevű utazási randevúoldal legfrissebb felmérésében az örmény lányok kerültek a népszerűségi lista tetejére, akiket – ugyancsak némi meglepetésre - a barbadosiak követnek.

Keresd a celebet!

A rejtély megoldása természetesen a celebek világában keresendő. Aligha van népszerűbb téma manapság a bulvárlapok oldalain, mint az örmény felmenőkkel büszkélkedő Kim Kardashian méretes feneke. A második helyért pedig nyilvánvalóan a barbadosi Rihanna a felelős. A tízes listán Bulgária lányai is szerepelnek, a magyarok viszont nem kerültek fel rá.

Kim Kardashian igéző tekinteteForrás: AFP/Jason Merritt

A legszexisebb nők

1. örmény
2. barbadosi
3. amerikai
4. kolumbiai
5. angol
6. ausztrál
7. brazil
8. Fülöp-szigeteki
9. bolgár
10. libanoni

Hódítanak az ír férfiak

A legszexisebb férfiak listáján nincs akkora meglepetés, hacsak az nem, hogy a pakisztániak a harmadik helyre jöttek fel. A lap ezt Zayn Malik brit-pakisztáni popsztár népszerűségével magyarázza. A magyarok ezen a listán sem szerepelnek.

Zayn Malik, a szívtipróForrás: AFP/Jason Merritt

A legszexisebb férfiak

1. ír
2. ausztrál
3. pakisztáni
4. amerikai
5. angol
6. skót
7. olasz
8. nigériai
9. dán
10. spanyol

Idén 44 ezer férfi és 66 ezer nő szavazott. Tavaly a brazil nők vitték el a pálmát, míg a férfiaknál az ausztrálok voltak a nyertesek. A tavalyi listát itt nézheti meg.