A közel ötméteres biciklire felszállni sem egyszerű, de megállni vele még nehezebb.

Richie Trimble egy őrült srác Kaliforniából. Azzal szokta felhívni magára a figyelmet, hogy a Stoopid Tallnak becézett biciklijén teker valahol az államban. A jármű ugyanis 4,4 méter magas, így vezetése különleges képességeket és elszántságot kíván.

Segítők is kellenek hozzá

A bringára már felmászni sem egyszerű, célszerű valamilyen fal mellé állni vele, és legalább két ismerős segítségét kérni. A neheze azonban csak ezután jön. A járgánnyal haladni sem egyszerű, de a megállás a legneuralgikusabb pont, hiszen nem ér le a vezető lába. Trimble ezért mindig segítőkkel megy, és igyekszik egy oszlopot átkarolni a leszálláskor.

Turisztikai kampányban szerepelt

A bringás srácra Kalifornia turisztikai ügynöksége, a Visit California is felfigyelt, amely a California Dream Big nevű kampányában érdekes emberekkel népszerűsíti az államot. Trimble-t arra kérték meg, hogy tekerjen át a San Franciscó-i Golden Gate hídon. A vállalkozásról látványos videó készült.

A kaliforniai srácnak volt már esése Stoopid Tall-lal, akkor kificamodott a bokája, és megsérült a sarka. Ez azonban nem tartotta vissza az újabb rekordkísérlettől: azóta már egy hatméter magas bringán is kerekezett.