Egy utazási iroda kedvezményt ad a gyermekvállalás ösztönzésére.

Már a második kampányfilmjével rukkolt elő a Spies Rejser utazási iroda, amellyel szeretné megállítani a népességfogyást Dániában, és persze magának is kuncsaftokat szerezni. Az első klip sikerén felbuzdulva most nem magukat a párokat célozza meg, hanem azokat az anyukákat, akik hiába szeretnének unokázni.

Küldje el gyermekét nyaralni!

Tedd meg anyáért! című kampányfilm először szomorú képet fest a demográfiai nyomás alatt lévő dán jóléti rendszerről. A gyermekáldás elősegítésére utazást javasol a fiatal pároknak, mivel egy felmérés szerint egy trópusi vakáción a dánok 51 százalékkal nagyobb eséllyel szeretkeznek. A következtetés: az unokára vágyó leendő nagymamáknak be kell fizetniük gyermekeiket egy egzotikus utazásra.

Az utazási iroda a maga részéről azzal kívánja ösztönözni az ilyen célú utakat, hogy akár 1000 korona (134 ezer forint) kedvezményt ad a pároknak az utazás árából. Ezen felül az első száz párnak még egy fakultatív programot is ingyen ad a nyaraláshoz.

Az első is sikeres volt

A Spies nem először hívja fel magára a figyelmet ötletes kampányfilmjével. A tavaly márciusban közzétett első klipjével, amelyet az alábbi képre kattintva nézhet meg, több mint 8 millió embert ért el.

Kattintson a képre a videóért!Forrás: Youtube/Spies Rejser