Szexuálisan zaklatták a repülőn a bealtatózott nőt

New York látképe egy repülőről
Vágólapra másolva!
A férfi azzal védekezett, hogy a nő élvezte. Most szabadlábon védekezik.
Vágólapra másolva!

Bizarr ügyet tárgyalt az Egyesült Államokban a brooklyni szövetségi bíróság. A sértett egy nő volt, aki a héten Dubajból a New York-i JFK repülőtérre utazott. Elmondása szerint gyógyszert szedett be, hogy el tudjon aludni a hosszú repülés alatt. Ez sikerült is neki.

Keserű ébredés

Amikor felébredt, a mellette ülő férfi, Nadeem Quraishi állítólag megkérdezte tőle, hogy jól szundított-e. Az áldozat ezután észrevette, hogy a mellkasa, a combja és az ágyéka be van kenve testápolóval, miközben az ő kézkréme, amelyet az előtte lévő ülészsebbe helyezett, hiányzik.

New York látképe egy repülő ablakából Forrás: Flickr/m01229

A meglepődött nő elindult a mosdó felé, ám fájdalmat érzett az ágyékában. Ezután észrevette, hogy az alsóneműjét elmozdították, és a testápolóval belé hatoltak. Amikor visszatért az üléséhez, megkérdezte a férfit, hogy nem látta-e a kézkrémjét, mire az átadta neki.

A féfi nem tagadta a tettét

A nő jelentette az esetet a légiutas-kísérőnek, majd együtt vonták kérdőre Quraishit. A vádlott azt mondta a stewardessnek, hogy a nőnek szüksége volt rá, és élvezte, mivel nem tanúsított ellenállást.

A személyzet szerint a nő remegett és sírt az incidens után.

Quraishit letartóztatták a repülőtéren. Bevallotta, hogy helytelenül érintette meg az utast, és tudta, hogy rosszat tesz, de azt nem részletezte, pontosan hogyan érintette meg az utast. A férfit 50 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték, később jelenik meg a bíróság előtt – írja a New York Post.