Beutazza a világot a látását elvesztő nő

Vak nő utazik
Vágólapra másolva!
Már több mint 100 ezren követik őt az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Lara Millert olyan szembetegséggel diagnosztizálták 18 éves korában, amelynek következtében fokozatosan elveszíti a látását. Ahelyett azonban, hogy magába roskadt volna, elhatározta, hogy annyi országot látogat még meg férjével, amennyit csak tud. A 34 éves ausztrál nő jelenleg 19 országnál tart.

Lassú tempóban utaznak

„Bár nincs orvosság, és a látásom egyre rosszabb lesz, hiszek abban, hogy egészségesen, boldogan és egyszerűen éljek, és

Az első reakcióm az elfogadás volt, és ma is elfogadom az állapotomat. De pár éve egy sürgető érzés költözött belém" – mesélte Lara a Daily Mailnek.

Az eddig meglátogatott országok

Olaszország, Dél-Afrika, Izland, Svájc, Dánia, Franciaország, Hollandia, Svédország, Indonézia, Új-Zéland, Németország, Görögország, Kanada, Egyesült Államok, Szingapúr, Egyesült Királyság, Norvégia, Íroroszág, Thaiföld.

A házaspár lassú tempóban utazik, hogy Lara hozzászokjon az új környezetéhez, és magabiztosabb váljon. Egészségügyi szempontból sem jó neki a túlzott megerőltetés, de

így több idejük jut a fényképezésre,

valamint arra, hogy emberekkel és álatokkal találkozhassanak. Utazáskor szoftverfejlesztő férje veszi át az irányítást, akit 11 éve ismert meg, otthon azonban Lara szervezi meg az utakat, ő főz, és a házimunkát is ő végzi.

Sok már a követőjük

Fotóikat az Instagram-oldalukra is feltöltik, közülük sok valamilyen állatot, többnyire kutyát ábrázol, mert nagyon szeretik az állatokat. Oldaluknak már több mint 100 ezer követője van, a fényképekből pedig egy könyvet is összeállítottak.

Egy a sok fotó közül Forrás: Instagram/LoveWalkEatSee

„Teljes szívvel imádom az életet a férjemmel és a szeretteimmel, és tényleg boldog vagyok minden egyes nap. Számunkra most van értelme minél többet utazni, nem pedig megvárni, amíg öregek leszünk. Annyit akarunk utazni, amennyit csak tudunk, amíg képes leszek látni, és elraktározni az emlékeket" – mesélt terveiről Lara.