A Wizz Air is nemrég váltott dizájnt. Ön szerint melyik a szebb?

Megszűnik a rikító sárga szín dominanciája a Ryanair gépeinek fedélzetén. Az ír fapados légitársaság a Twitter-oldalán olyan fotót tett közzé az új belső dizájnról, amelyen már a kék és a fehér dominál. Az emblematikus sárga szín már csak egy vékony csíkban fedezhető fel az ülések fejtámláin.

Így néz ki belülről a Ryanair új gépeForrás: Twitter/Ryanair

A harsány színekkel szakító dizájn a légitársaság új Boeing 737-800-as gépein jelenik meg, amelyeket januárban kap meg a Ryanair. A cég szóvivője a MailOnline Travelnek elmondta, hogy az új repülőkön az ülések vékonyabbak lesznek, így nagyobb lesz a lábtér. Emellett a ledes belső megvilágítás is megújul, valamint a felső poggyásztárolók is, ami nagyobb helyet biztosít majd a fejek felett.

Javítani akarnak az imidzsükön

A Ryanair 2013 végén határozta el, hogy javítja a róla korábban kialakult rossz képet, és számos utasbarát intézkedést vezetett be, csökkentett néhány díjat, egyszerűsítette a foglalást, és megszüntetett néhány idegesítő trükköt. Az imidzs javítására hamarosan a személyzet egyenruhája is megújul, és a fedélzeti menüt is átalakítják.

Jelenleg ilyen a Ryanair fedélzeti megjelenéseForrás: Flickr/Ben Salter

A Wizz Air is megújul

A Magyarországon legnagyobb forgalmat lebonyolító Wizz Air is nemrég újította meg kinézetét. A társaság tavaly novemberben helyezte üzembe első, 230 üléses Airbus A321ceo repülőgépét, amelynek megjelenését már a korábban beharangozott színek dominálják. Kívülről a magenta szín továbbra is megmarad, de az orr fehérre változik a szárnytőig, a lilát pedig a kék váltja fel a farokrészen. Az új brand színei a fedélzeten, illetve az egyenruhákon is láthatók.

A Wizz Air új belső dizájnjaForrás: Wizz Air/Földházi Árpád
A kék szín a Wizz Air új gépének fedélzetén is dominálForrás: Wizz Air/Földházi Árpád