Berlinbe is repül a Ryanair

2016.02.10. 12:21

Októbertől 12 400 forintért is megjárható a német főváros.

Októbertől napi járatot indít Berlin és Budapest között a Ryanair – fedezte fel a Mindenkiutazhat.hu. Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de a járat már elérhető a foglalási rendszerben, oda vissza 12 398 forintért lehet vásárolni jegyet. (Frissítés: a járatnyitás tényét megerősítette a Ryanair.)

Már benne van a foglalási rendszerbenForrás: Ryanair

A menetrendből kiderül, hogy a járatot a német bázison állomásozó gép fogja teljesíteni, azaz a repülő Berlinből indul Budapestre és a rövid forduló idő után megy vissza a német fővárosba. Jelenleg az EasyJet és az Air Berlin is repül ezen az útvonalon.

Jó lehetőség

Berlin a politika, média, kultúra és tudomány egyik fontos európai központja, több ezer magyar is él ott. A német főváros abszolút megér egy látogatást, mi itt írtunk róla beszámolót, egy másikat pedig itt olvashat. Az EasyJet és az Air Berlin drágábban kínál oda repülőjegyeket, így érdemes kihasználni az új lehetőséget.

Turisták a berlini falnálForrás: Vigh Bori

A Ryanair épp tegnap jelentett be egy másik német célpontot is: novembertől a bajorországi Nürnbergbe indít napi járatot az ír fapados légitársaság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK