Súrolta a fotós kezét a leszálló repülő

St Barts repülő
Vágólapra másolva!
Az esetről 360 fokos videó készült Saint-Barthélemy szigetén.
Vágólapra másolva!

A világ egyik legkülönlegesebb repülőterének a Saint Martin szigetén lévő Princess Julianát tartják, amelyről gyakran jelennek meg videók, amint a leszállópálya előtti strandon várakozó turisták feje felett elzúg egy nagy utasszállító (egy ilyen videót itt nézhet meg). Van azonban egy másik karibi sziget, ahová a leszállás legalább ennyire látványos szokott lenni.

Behúzni a nyakakat

Saint-Barthélemy – amelynek angol rövidített neve St. Barths vagy St. Barts – egy francia tengerentúli terület, amely 2007 előtt Guadeloupe francia tengerentúli megye része volt. A repülőterére azért nehéz leszállni, mert a rövid kifutópálya előtt igen meredeken kell ereszkedni az erre kiképzett pilótáknak. A repülő eközben egy autóút felett is elrepül, közel az ott bámészkodó emberekhez.

Az alábbi felvételt egy helyi lakos készítette, aki a 360 fokos kameráját akarta kipróbálni. Sebastien Politano drámai pillanatokat örökített meg, amikor

egy kisrepülő centikre húzott el az őt fényképező egyik turista feje felett.

Kattintson a képre a videóért! Forrás: Facebook/SXSEB

A fotós azt mondta az eset után a videó készítőjének, hogy

a gép kereke érintette a jobb kezét.

Politano a MailOnline Travelnek arról is beszámolt, hogy csak a videó visszajátszása után döbbent rá, milyen közel volt a kisgép a fotóshoz, akit egyébként nem ismert.