Tilos lesz a szex az erotikus témaparkban

2016.05.04. 11:37

A feltüzelt pároknak a környező motelekbe lehet majd elvonulniuk.

Kizárólag felnőttek látogathatják majd azt a témaparkot, amelynek megnyitása 2018-ig várható Brazíliában. Az ErotikaLand felépítését Piracicaba város mellett tervezik, amely São Paulótól másfél órás autóútra található.

A 150 ezer négyzetméteres parkba 100 dollár (27 ezer forint) lesz a belépő. Ezért a pénzért a vendég kipróbálhatja például a „7D-s” mozit, ahol a néző a hideget, a meleget, de még a vibrációt is átélheti a széken ülve – írja a Veja São Paulo. Vagy az erotikus vonatot, ahol szellemek helyett go-go girlök és boyok fogják szórakoztatni. Lesz múzeum is, ahol erotikus témájú műtárgyakat állítanak ki, a dodzsem autói pedig nemi szerveket mintáznak majd.

Tilos a szex

Az óriáskerék olyan zárt kabinokkal működik majd, amelyekből csak kifelé lehet látni, fordítva nem. A szex azonban a park egész területén tiltott lesz, így a nudista medencénél is. Az ilyen kikapcsolódásra a közeli motelekben lesz legális lehetőség, ahol akár pár órára is ki lehet venni a szobákat.

A park látványterveForrás: Veja São Paulo

A terv komoly ellenállásba ütközött a helyiek részéről. „Nem ismerhetnek minket a szex fővárosaként” – idézi a New York Times a városi tanács egyik kereszténydemokrata tagját. Az ErotikaLand megálmodója, Mauro Morata azonban a projekt gazdasági előnyeit igyekszik hangsúlyozni, például a 250 új munkahelyet. Ez nem apácáknak való hely lesz, de Szodomát és Gomorát sem akarjuk újrateremteni” – mondta a vállalkozó, aki szerint az alkalmazottak például az óvszer használatára buzdítanak majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK