Ide-oda ugrálhat a levegőből készített fotók között, amelyeket nagyíthat és forgathat is.

Újabb látványos projekttel rukkolt elő Prech Márton, akinek korábbi vállalkozásairól már beszámoltunk az utazás rovatban. Olyan légi panorámafotókról van szó, amelyeket körülbelül 100 méteres magasságban rögzített egy quadkopter segítségével. Ezúttal Magyarország 25 helyszínéről készített interaktív panorámaképet. 

Kattintson a képre a panorámafotókért!Forrás: Relaxvideo.hu

Az egyes helyeken az alsó nyilakkal vagy az egérrel lehet forogni, illetve a + és – jelekkel, valamint szintén az egérrel lehet ránagyítani a részletekre. A helyek között pedig komplett virtuális túrát lehet tenni a panorámaképen látható nyilakra kattintva. Az egyes helyszínekről leírás is olvasható az alsó i gomb megnyomása után.

Virtuális valóság

Giroszkóppal rendelkező táblagép használata esetén hozzá sem kell érnünk a képernyőhöz, hiszen a készüléket forgatva is körülnézhetünk. Giroszkópos mobiltelefont használva pedig a vezérlősávon megjelenik egy új gomb, amellyel a telefont virtuálisvalóság-sisakba helyezve még inkább a helyszínen érezhetjük magunkat, hiszen a fejmozgásunkkal tudjuk az irányt változtatni, és így nézhetünk körbe a magasból, mintha lebegnénk.