Nézze meg a világ legjobb tengerparti szállodáját

2016.06.30. 13:20

Csak idén februárban nyílt a Karib-tenger egyik kis szigetén.

Ha fényűző tengerparti nyaralásról van szó, a Karib-tenger nyilvánvaló célpontnak számít. A térség szigetein valósággal hemzsegnek az ötcsillagos, all inclusive szállodák, amelyek valóban kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak, ám a tömeg gyakran már az élmény rovására megy.

Annak, aki nyugalomra vágyik

A luxushotelekkel foglalkozó Jetsetter nem is ilyen szállodát választott meg az év legjobb tengerparti szállodájának. Az 54 szobát és 9 lakosztályt kínáló Zemi Beach House-t idén februárban adták át Anguilla szigetén. Anguilla, amelynek eléréséhez először Puerto Ricóba vagy Saint Martinra kell elrepülni, húsz éve volt igazán népszerű turistacélpont, most azonban kezdik ismét felfedezni a tömegturizmustól mentes partjait.

A Zemi Beach House az első hotel, amelyet az utóbbi hat évben nyitottak Anguillán. Különlegessége az a welness-komplexum, amelyet egy 300 éves thai házban rendeztek be, és amelyben törökfürdő is található. Lehet bérelni jachtot, az étteremben pedig friss halételek és koktélok várják a vendégeket. A legolcsóbb szobákat 329 dollárért (93 600 forint) kínálják éjszakánként, reggelivel, két főre, ehhez azonban minimum öt éjszakát kell maradni.

Zemi Beach HouseForrás: Zemi Beach House
Forrás: Zemi Beach House
Forrás: Zemi Beach House
Forrás: Zemi Beach House
Forrás: Zemi Beach House

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK