Amszterdamba indít járatot az EasyJet

2016.09.15. 13:20

Jövő februártól új járatot indít az EasyJet Budapest és Amszterdam között. A diszkont légitársaság Hollandia központi repülőterére, a város közvetlen közelében található Schipholra repül.

A diszkont légitársaság heti három járatot indít Budapestről a holland fővárosba 2017. február 6-tól. Jegyek irányonként már 10 ezer forinttól foglalhatók. A fehér-narancsságra Airbus A319-es gépek hétfőn, szerdán és pénteken repülnek a két főváros között, ami ideális az üzleti utasoknak, a kirándulóknak és azoknak is, akik egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni Amszterdamban.

Amszterdam a csatornáiról is híresForrás: Origo

A több mint 800 ezer lakosú, az Amstel folyó partján fekvő várost gyakran nevezik az észak Velencéjének is: változatos csatornahálózata jól hajózható, 1500 hídja igazán romantikus úti céllá teszi. Amszterdam azonban rengeteg más látnivalót is tartogat a turistáknak, ezekről itt írtunk beszámolót, egy holland körútról pedig itt olvashatja írásunkat.

Amszterdam már a nyolcadik város az easyJet kínálatában, amely közvetlen járattal elérhető Budapestről London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel, Genf, és az októberben induló velencei járat után.

Beszámolók Hollandiáról