A tervezett ikertornyok új szintre emelik a luxust.

Fantasztikus kilátás nyílik majd Dubajra azokból a felhőkarcolókból, amelynek terveit nemrég fedte fel a Nakheel ingatlanfejlesztő társaság. A Palm 360 névre keresztelt épületegyüttes két toronyból áll majd, amelyeket egy végtelen medence köt össze (az ilyen medencék feszített víztükre szinte összeér a horizonttal).

Forrás: Nakheel

A látvány tényleg egyedülálló lesz, hiszen a komplexum a tengerbe épített mesterséges sziget, a Dzsumeira Pálma körüli sarlón épül majd fel. A tornyokat 2020 közepére tervezik átadni – áll a cég közleményében.

Forrás: Nakheel

Az épületekben 12 penthouse-t alakítanak ki, közülük hat 1115 négyzetméteres lesz, ami akkora, mint egy focipálya. Ezeket minden luxussal felszerelik majd, például saját végtelen medence is lesz bennük, emellett edzőterem, házimozi és cselédszoba. Ezenkívül még 252 apartman és két butikhotel is helyet kap a tornyokban.

Forrás: Nakheel

A Palm 360 legkülönlegesebb része kétségtelenül a végtelen medence lesz. Ez a 30. emeleten köti majd össze a két tornyot, több mint 170 méteres magasságban. A hossza pedig 135 méter lesz, ami nagyobb, mint egy focipályáé.

Palm 360 DubajForrás: Nakheel
Forrás: Nakheel