A tavalyi reklámfilm sikerén felbuzdulva az Emirates újabb klipet forgatott Jennifer Anistonnal. A színésznő most is egy csipetnyi humorral fűszerezve mutatja be az Airbus A380-as géptípust.

A történetben Jennifer összebarátkozik Cooperrel, egy belevaló fiatal fiúval, aki besurrant a színésznő Emirates First osztályon található privát lakosztályába, amíg ő a fedélzeti Shower Spában frissítette fel magát. Amikor Jennifer visszatér, beszélgetni kezdenek, és hamar megtalálják a közös hangot, miközben az Emirates Business osztályú kabinjai közt és a fedélzeti bárnál sétálnak.

A felső és az alsó szint közötti lépcsőn ülve Cooper elmeséli Jennifernek, hogy minden álma, hogy Emirates A380-as pilóta lehessen. Cooper végül visszaül az Economy osztályon utazó szüleihez. Jennifer úgy dönt, hogy ő is átül az Economy osztályra, hogy a fiúval együtt válogassanak az Emirates ice fedélzeti szórakoztatórendszerének kínálatából. A reklám zárásaként Cooper édesanyját látjuk, ahogy Jennifer lakosztályában pihen, miután helyet cseréltek a színésznővel.

Az előző klipet, amelyet több mint hatmillióan néztek meg, alább tudja megnézni.