Ha valaki szafarizni megy Afrikában, nem árt tisztában lenni a veszélyekkel. Az alábbi videó készítője a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban szeretett volna meginni egy kávét családjával a melkvleei piknikezőpontnál. Mivel tudták, hogy az oroszlánok is kedvelik ezt a helyet, óvatosak voltak. 

A vécé felé vezető úton láttak is egy hím és egy nőstény oroszlánt, így azon gondolkoztak, hogy a falka többi tagja hol lehet. Ahogy a vécéhez értek, a nő nyolcéves kislánya pisilni akart, ám ekkor megláttak egy oroszlánfarkat, amiből rögtön tudták, hogy aznap nem lesz ott kávézás vagy vécézés. Az illemhely mögé benézve rá is találtak a falkára, tagjai az árnyékban pihentek.

A nő azt is elmesélte, hogy később mások is megközelítették a vécét, egy pár pedig ki is szállt a kocsijából. Szerencsére figyelmeztették őket a veszélyre, így nem történt baj. Képzelhetik, mennyire hálásak voltak" – írta a videó készítője az esetről beszámolva, hozzátéve, hogy egyszer egy kobrát talált a park nyilvános vécéjében, úgyhogy nagyon óvatosnak kell lenni.