Jövőre is elindul a Desire Cruise, miután az idén őszre meghirdetett első útja népszerűnek bizonyult – jelentette be a szervező társaság. Mint arról az Origo is beszámolt, a felnőttvendéglátással foglalkozó Original Group 2017. szeptember 26-án Velencéből indítja járatát, amelyen az erotika lesz a fő téma. A hajó Velencébe is tér vissza október 3-án, miután olasz, horvát és szlovén városokat érint az Adrián. 

A medencénél nem kötelező a fürdőruhaForrás: Original Cruises

A 2018-as út áprilisban kezdődik Barcelonában, és Rómában ér véget. A hajó közben megáll Sète-ben, Marseille-ben, Monte Carlóban, Portofinóban és Livornóban, utóbbiból kirándulást lehet tenni Pisába és Firenzébe. A nyolcnapos út ára személyenként 2500 dollártól kezdődik, amire rájön még egy 350 dolláros díj egyéb költségekre. 

Erotikus játékok

A cég ezúttal is az Azamara Quest nevű luxushajót bérli ki, amely 710 utast tud szállítani. A 2000-ben vízre bocsátott hajó 181 méter hosszú, és 11 emeletéből kilenc az utasoké. 

Az Azamara Quest tengerjáróForrás: Wikipedia

A hétéjszakás út során minden a luxusról és az erotikáról szól majd. A felnőtt párok a medencénél ruha nélkül is tartózkodhatnak, és a rendelkezésükre állnak kijelölt „játszószobák" is, ahol megismerkedhetnek majd más „nyitott gondolkodású" párokkal. A programok és az esti előadások is az érzéki vágyak felkorbácsolásáról szólnak majd.