A jövő sátra: összkomfortos buborék

buborék sátor
Vágólapra másolva!
Összkomfortos, környezetkímélő, és olyan élményekhez juttat, amilyeneket egy hagyományos szállás nemigen tud kínálni. Hiszen a természet lágy ölén tölthetjük az éjszakát fejünk fölött a csillagos éggel, ágyunk mellett teleszkóppal, és közben nem kell kényelmetlen polifoammal kínozni a gerincünket, és azon izgulnunk, mi lesz, ha elered az eső. Ráadásul kis- és nagydolgainkat is a lehető legcivilizáltabb módon végezhetjük.
Vágólapra másolva!

Vissza a természetbe, 21. századi módra. Az Attrap'Rjves kempinget (vagy inkább glampinget, ahogy újabban a luxuskempingeket nevezik a glamorous camping kifejezés összevonásával) Franciaországban találjuk Allauch-ban, Marseille közelében.

Forrás: Flickr/ADT04

A családi vállalkozás 2010 óta működik, öt buborékot tartanak fenn, mindegyik kétszemélyes, a legolcsóbb egy éjszakára 36 500 forintba kerül.

Forrás: Flickr/ADT04

Az átlátszó, műanyag sátorból 360 fokos panoráma tárul elénk, úgy érezzük, semmi sem választ el minket a természettől, mégis védve vagyunk az időjárás viszontagságaitól.

Forrás: Flickr/ADT04

A plasztiksátrak tényleg bírják a gyűrődést, minden évszakban használhatók, a napsütés ellen pedig be is lehet burkolni őket. A sátrakhoz teleszkóp is jár, hogy a csillagokat közelebbről is megvizsgálhassuk.

Forrás: Flickr/ADT04