A nőknek Magyarország is bejön

Couple reading road map in convertible 20-24 YEARS 30-34 YEARS ASIAN ETHNICITY BOYFRIEND BRAZILIAN ETHNICITY CAR CAREFREE CASUAL CLOTHING CAUCASIAN CHECKING COLOR IMAGE CONFUSION CONVERTIBLE DAY DESTINATION DIRECTION FOCUS ON FOREGROUND GESTURING GETTING
Couple reading road map in convertible.
Vágólapra másolva!
Ki ne álmodozna néha arról, milyen jó lenne valahol másutt élni? Ahol mindig süt a nap, ahol jókedvűek az emberek, ahol olcsó a megélhetés, és könnyű munkával sok pénzt lehet keresni. Még Európa szerencsésebb részein is sokan próbálnak szerencsét idegen országokban. Egy széles körű német felmérés most arra kereste a választ, ugyanoda vágynak-e a nők, mint a férfiak. Az eredmény: igen is, meg nem is.
Vágólapra másolva!

Az InterNations felmérésében 14 ezer ember vett részt 191 országból, méghozzá olyanok, akik már kivándoroltak a hazájukból. A kérdések arra irányultak, mennyire érzik jól magukat választott lakhelyükön – adta hírül a Travelbook utazási magazin.

A következő szempontokra irányultak a kérdések: életminőség (szabadidős tevékenységek, egészség, biztonság), szociális élet (vendégszeretet, barátokra találás), gazdasági jólét (munkahely, fizetés, megélhetés költségei), családi élet (óvoda, iskola minősége, gyerekbarát szolgáltatások).

Tajvan mindkét nem kedvence Forrás: AFP

Tajvanon mindenki jól érzi magát

A felmérés különlegessége, hogy

ezúttal külön vizsgálták a nők és a férfiak válaszait,

hogy kiderüljön, más szempontok szerint döntenek-e a két nem képviselői arról, mely országot tartják ideális lakóhelyüknek.

Érdekes módon mindkét nem ugyanazt az országot választotta kedvencének, Tajvant. Új-Zéland, Mexikó és Ecuador is mindkét nem listáján szerepel, de akadnak azért jelentős eltérések is.

Itt élnének szívesen a nők:

1. Tajvan

2. Ecuador

3. Málta

4. Mexikó

5. Ausztrália

6. Új-Zéland

7. Magyarország

8. Costa Rica

9. Luxemburg

10. Ausztria

És itt a férfiak:

1. Tajvan

2. Ciprus

3. Új-Zéland

4. Mexikó

5. Costa Rica

6. Vietnam

7. Kolumbia

8. Ausztria

9. Csehország

10. Ecuador