Idegösszeomlást kapott a pilóta

2017.02.13. 15:52

Több utas is leszállt inkább a repülőgépről az indulás előtt.

Furcsa jelenetet éltek át azok az utasok, akik a United Airlines gépével szerettek volna elrepülni szombaton a texasi Austinból San Franciscóba. Az egyik pilóta, aki nő volt, egyenruha helyett utcai öltözetben érkezett meg, majd egészen elképesztő dolgokat mondott a repülő hangosbemondójába. 

Elnézést a késésért, aminek az oka, hogy épp egy váláson megyek keresztül" – kezdte a mondandóját a kapitány. Ezt még akár csak szokatlanul őszintének lehetett volna nevezni, azonban a dolgok hamarosan rosszabbra fordultak. A pilóta egy első osztályon ülő párra mutatott, és ezt mondta: „Nézzék, nem érdekel, hogy Trumpra vagy Clintonra szavaztak, mert mindketten seggfejek."  

„Most befejezem, és elrepülünk. Ne aggódjanak. Megengedem, hogy a pilótatársam vezessen. Ő egy férfi" – folytatta a kapitány, majd nevetett. Az utasoknak azonban nem tetszett az előadás, és többen idegesen beszéltek egymás között. „Oké, ha nem érzik magukat biztonságban, leszállhatnak a repülőről, de egyébként indulunk" – mondta a pilóta, aki a szemtanúk szerint kimerült volt. 

Legalább húsz utas kérte, hogy elhagyhassa a fedélzetet a jelenet után. Végül azonban a nőt kísérték el, és egy teljesen új személyzet érkezett a járat indítására. Az utasoknak rágcsálnivalót és ételutalványt adtak a késés miatt, a légitársaság pedig elnézést kért az incidensért – írja a Buzzfeed

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK