Bizarr videót tett fel az internetre egy kazahsztáni utazási iroda. A filmen meztelen légiutas-kísérők szerepelnek, akik csak egy sapkával takarják el intim testrészüket. A szöveg azzal kezdődik, hogy A Chocotravelnél jegyet válthat a repülőgépemre. Vagy az enyémre...”A hirdetés szerint a vásárló gyakorlatilag a világ összes légitársaságára vehet jegyet a legalacsonyabb áron. A cég nem számol fel semmilyen jutalékot jegyvásárláskor, sőt, bónuszt ad: 5000 tengét (3900 forint) az első vételnél, és egy százalékot minden továbbinál.

A videó nem aratott osztatlan elismerést a közösségi oldalakon. Sokak szerint a hirdetés szexista és lealacsonyító a nőkre nézve. Talán előre gondolva ezekre a bírálatokra, az utazási iroda elkészítette a reklámot férfi szereplőkkel is, amelyet egy nappal később tett fel a YouTube-oldalára.

Az mindenesetre biztos, hogy a hirdetés komoly ismertséget hozott a cégnek. A női verziót már több mint 600 ezren töltötték le, míg a férfiakra több mint 100 ezren voltak kíváncsiak.