Lepisilt ülésen kellett utaznia 11 órán keresztül

British Airways utas
Vágólapra másolva!
Egy angol utas több mint 1200 fontot fizetett a British Airwaysnek azért, hogy Dél-Afrikába repüljön, ám odafelé olyan ülésen kellett végigutaznia, amelyet vizelet áztatott át.
Vágólapra másolva!

Igencsak meglepődött a 39 éves Andrew Wilkinson, amikor augusztus 4-én felszállt a British Airways Johannesburgba tartó gépére. A turista osztályra szóló oda-vissza jegyért 1242 fontot, azaz 410 ezer forintot fizetet, ám a számára kijelölt ülés nedves volt. Először azt hitte, csak víz ömlött rá, ám közelebbről megvizsgálva vizeletszaga volt – írja az AirlLive.net.

Szólt a légiutas-kísérőnek, aki elismerte, hogy valaki rápisilt a székre. Elnézést kért, az összes segítsége azonban abban merült ki, hogy

a vécéről hozott pár törlőkendőt, és megkérte az utast, hogy azzal itassa fel a vizeletet.

Wilkinson ezek után azt kérte, hogy – mivel a turista osztály tele volt – adjanak neki egy helyet business osztályon. „Valakit át tudtak volna tenni a businessről az első osztályra” – vélte az utas. A stewardess azt mondta, megnézi, mit tehet, de nem rakták át.

Az út végére éreztem, hogy a farmernadrágomba is beszívódott” – idézte fel a történteket Wilkinson, aki kevesellte, hogy ezért a kényelmetlenségért mindössze 5000 Avios pontot írt jóvá a légitársaság a törzsutaskártyájára, ami még egy párizsi útra sem lenne elég.

A British Airways szóvivője azt mondta, hogy nagyon aggasztja őket ez az eset. „Kapcsolatba léptünk az utasunkkal, hogy elnézését kérjünk tőle és kárpótoljuk őt.”