Nagy felháborodást váltott ki Indiában az a videó, amely a múlt hónapban készült az IndiGo légitársaság egyik járatán, de csak hétfőn tettek közzé. A felvételen a Csennaiból Delhibe érkező gép leszállása után egy utas vitába keveredik az alkalmazottakkal. Hogy pontosan min pattant ki a veszekedés, az egyelőre nem ismert, a vége azonban az lett, hogy az alkalmazottak nem engedték fel a férfit a terminálra tartó buszra, majd amikor az ellenkezett, a betonra teperték.

A videót több tévécsatorna is leadta, a közösségi médiában pedig kemény kritikával illették a légitársaságot. Az ügyben egy miniszter is megszólalt, aki elfogadhatatlannak nevezete a történteket. A kormány vizsgálatot indított.

A légitársaság Twitter-üzenetben kért bocsánatot a durva fellépésért. „Bármi lehetett is a provokáció, a személyzetünk teljesen elvesztette a mértéket, és nem az előírásoknak megfelelően járt el" – idézi a BBC http://www.bbc.com/news/business-41910590 az IndiGo elnökét, Aditya Ghosh. Hozzátette, hogy a fő bűnöst azonnal elbocsátották, bár nem világos, kire értette ezt.