Orális szex a repülőn

Sun Country Boeing 737
Vágólapra másolva!
Még a nő volt felháborodva, amikor a stewardess lekapta róluk a takarót.
Vágólapra másolva!

Szeméremsértés miatt letartóztattak egy részeg párt a Minneapolis-St. Paul nemzetközi repülőtéren. A 43 éves Teresa M. Kohn és a 41 éves Tyler V. Boehm a Sun Country légitársaság járatán utaztak Las Vegasból, ám a fedélzeten másokat megbotránkoztató magatartást tanúsítottak.

Szó sem volt viccről

A rendőrségi jelentés szerint a nő feje a férfi ölében volt egy takaró alatt. Kohn szerint ez mindössze két másodpercig tartott, ám egy mögöttük ülő utas a Star Tribune-nak azt mondta,

az időtartam közelebb volt az 5-10 perchez.

Kohn azt is hozzátette, hogy csak vicceltek, amikor a mile high culbhoz való csatlakozásról beszéltek társával (így hívják azt a társaságot, akik repülés közben már kipróbálták a szexet). Mások szerint a mozdulatokból ítélve szó sem volt viccről.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Tomás Del Coro

A rendőrségi jelentés szerint a nő már a járat indulása előtt is ellenséges volt a légiutas-kísérőkkel. Kohn sört kért tőlük az indulás előtt, de ezt megtagadták tőle. Egy utas beszámolója szerint a nő arra panaszkodott, hogy maradhattak volna tovább a reptéri bárban, és a repülés alatt többször meghúzta a nála lévő kis whiskey-s üveget – írja a Daily Mail. Hozzátette, hogy a nő egész idő alatt fogdosta a férfit.

Amikor a légiutas-kísérő levette róluk a takarót, a nő fel volt háborodva.

Azzal fenyegetőzött, hogy panaszt tesz, kirúgatja őt, és ingyenjegyet követelt. Miután leállították őket a férfi felhúzta a nadrágja zipzárját, a nő pedig megigazította a kócos haját.

A párt bilincsben kísérték el a rendőrök.