Orgia közben csapott le a rendőrség a szexturistákra

2018.04.24. 13:05

A thaiföldi Pattaja üdülőhely a szexturizmusáról híres. Most egy szvinger partira csapott le a rendőrség, és filmre is vette az akciót.

Összesen 25 embert tartóztatott le a thaiföldi rendőrség egy razzia során a Pattaja déli részén található Ban Tulip Hotelben. A 11 férfi és 14 nő egy szvinger partin vett részt, ahol a szexpartnerek szabadon cserélhették egymást. Az orgiára egy honlapon lehetett jelentkezni fejenként 1500 bahtért (12 300 forint).

A letartóztatottak között volt amerikai, kanadai, kínai, malajziai, szingapúri, német, thai, kambodzsai, indiai és ukrán nemzetiségű turista is. Őrizetbe vették a hotel tulajdonosát, egy kínai férfit is, mert törtvénytelenül tette lehetővé a szexuális cselekményt – írja a Bankgkok Post.

Az éjjel 23.30-kor végrehajtott rajtaütést a szomszédok panasza alapján rendelte el a rendőrség. Az akcióról videó is készült, amelyet a hatóság közzétett.

A Bangkoktól délkeletre található Pattaja híres a prostitúcióról, és nem ritkák a turisták ellen elkövetett erőszakos cselekmények sem. A tengerparti üdülőhelyen a rendőrség több intézkedést is tett, hogy javítsa a helyzetet. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK