Öt órán keresztül ülni egy repülőgépen amúgy sem könnyű, de ha a szomszédos széken ülő utas túlmegy minden határon, a repülés egyenesen pokolivá válhat. Ez történt azzal a Las Vegasból Philadelphiába tartó nővel, aki mellett egy férfi egész úton pornót nézett, és közben önkielégítette magát.

Elly S. nem mert a személyzethez fordulni, mert félt a férfi reakciójától, ehelyett Twitter-üzenetben fordult a Southwest Air repülőtársasághoz: „Van itt egy kis probléma, kedves légitársaság, a mellettem ülő fickó pornót néz az iPadjén, méghozzá fülhallgató nélkül, ráadásul éppen orgazmusa van, amitől az egész teste görcsösen rázkódik” – adta hírül a Reisereporter.de.

Az eset a Southwest Airlines egyik járatán történtForrás: Flickr/Tomas Del Coro

Zsebkendőbe onanizált

A légitársaság válasza kilenc perccel később érkezett. Arra kérték a nőt, hogy haladéktalanul forduljon a személyzethez. Elly azonban, mint már fentebb írtuk, nem merte szóvá tenni szomszédja viselkedését, a Twitteren azonban tovább tudósított a fejleményekről. A férfi az út során többször is elővette a szerszámát a nadrágjából, és papír zsebkendőbe onanizált. A használt zsebkendőt a légiutas-kísérőnek adta, kérve, hogy dobja a szemetesbe.