Maszturbált a repülőn, az utaskísérők csak nevettek

2018.07.22. 13:27

A 26 éves Genevieve Pascolla döbbenten vette észre, hogy a mellette ülő férfi utas maszturbál a takaró alatt a United Airlines London–Chicago járatán. Az utaskísérők kérésére átültették máshová, de egyéb intézkedést nem tartottak szükségesnek, sőt, ízléstelen viccelődést engedtek meg maguknak az esettel kapcsolatban.

Genevieve Pascolla felháborodásában fordult a nyilvánossághoz, mert szerinte a United Airlines légitársaság nem kezelte súlyának megfelelően a botrányos eseményt. Az óceánt átszelő repülőutak egyik nagy hátránya, hogy hosszú órákat kell eltölteni vadidegen emberekkel testközelben. Genevieve Pascolla egyáltalán nem vágyott olyan erotikus kalandra, mint amilyen a legelső Emmanuelle-film elején látható, hanem mérhetetlen undort érzett. Ugyanis az történt vele, hogy szendergéséből felébredve azt látta, hogy a mellette ülő férfinak gyanúsan mozog a takarója. Rá kellett döbbennie, hogy szomszédja maszturbál.

A fotósként dolgozó, 26 éves Genevieve Pascolla kétségbe esve kérte az utaskísérők segítségét, akik kerestek neki egy másik helyet, de nem tartották szükségesnek, hogy felelősségre vonják a nyilvánosan maszturbáló utast a tettéért. Sőt állítólag tréfálkoztak az esettel kapcsolatban, hogy nem csoda, ha egy ilyen szép nő közelsége beindította a szomszédját, aki most már legalább nyugodtan befejezheti azt, amit elkezdett. A botrányos eseményekre még június 4-én került sor, de panaszlevelére Genevieve Pascolla csak másfél hónappal később kapott egy semmitmondó választ. Ezért tartotta fontosnak felhívni a nyilvánosság figyelmét rá, hogy mi történhetett meg a United Airlines London–Chicago járatán minden következmény nélkül.

A Fox News-nak nyilatkozott a United Airlines szóvivője, szerinte az utaskísérők a légitársaság szabályzata szerint jártak el. Közszeméremsértésért feljelentést tettek, és a chicagoi repülőtéren már rendőrök várták a maszturbáló utast. Genevieve Pascollának pedig egy későbbi utazásakor beváltható utalvány formájában visszatérítették a repülőjegye árának felét.