Több mint egymillió forintra büntették volna az agresszív turistát, de ez így több lesz.

A 42 éves Auj-e Taqaddas egy éjszakai gépen szeretett volna elrepülni Baliból Szingapúrba. Igen ám, de az egy hónapra érvényes vízuma lejárt február 18-án – írja a News.com.au. Az útlevél-ellenőrzés során ez persze kiderült, ezért felszólították, hogy fizessen napi 25 dollár büntetést minden egyes nap után, ami összesen 4 ezer dollárt, azaz körülbelül 1,1 millió forintot tett ki.

A pakisztáni származású brit állampolgár nem hagyta annyiban, és elkezdett veszekedni a határőrrel. A nő elég összefüggéstelenül szidta a tisztet, a csúcspont azonban az volt, amikor lekevert neki egy pofont, miközben ezt mondta neki: Én vagyok a kib...ott anyád. A turista a videót készítő alkalmazottat is durva szavakkal illette. Az alábbi felvételt csak azoknak ajánljuk, akik kibírják egy hisztérikus nő rikácsolását.

A nő természetesen nem repült el a JetStar járatával, egy cellába helyezték, amíg rendezi a tartozását. A vízum lejárta miatti büntetésen túl azonban most már komolyabb bírságra számíthat, mivel a pofon miatt is fizetnie kell majd.