Kirúgták a stewardesst, mert munka közben kérték meg a kezét - videó

2018.09.19. 13:51

A légitársaság szerint az alkalmazottjuk veszélyeztette az utasok biztonságát, akik viszont odavoltak a megható jelenetért.

Még májusban terjedt el egy videó a közösségi oldalakon, amelyen egy utas megkéri az egyik légiutas-kísérő kezét a China Eastern Airlines egyik járatán. A repülő épp Hszianból Jincsuanba tartott, és – ahogy ez ilyenkor persze lenni szokott - a stewardesst is meglepte barátja váratlan akciója. Az utasok azonban pozitívan fogadták a megható jelenetet, többen fel is vették azt videóra a mobiltelefonjukkal.

A légitársaság sajnos nem volt ennyire elragadtatva az esettől. A Liaoning TV pár napja arról tudósított, hogy az alkalmazottat elbocsátották. A légitársaság szerint a leánykérés zavart okozott, felelőtlen magatartásnak minősül, és veszélybe sodorta az utasok biztonságát.

A kínai kommentelők szerint a China Eastern Airlines túlreagálta a dolgot, és szívtelen lépést tett. Különösen, hogy a légiutas-kísérő nem is tudott barátja szándékáról. Ön mit gondol erről? Szavazzon!

KAPCSOLÓDÓ CIKK