Megszoptatta az utas kisbabáját a stewardess

2018.11.08. 21:02

Futótűzként járta be a közösségi oldalakat és a nemzetközi sajtót annak a stewardessnek a története, aki saját anyatejével csillapította az egyik utas gyerekének éhségét.

A Fülöp-szigeteki Patrisha Organo négy éve dolgozik utaskísérőként a Philippine Airlinesnál (PAL), kedd reggel is szolgálatban volt egy belföldi járaton. Egy csecsemő sírására lett figyelmes, ami rögtön arra késztette, hogy segítsen. Megkérdezte az anyukát, aki egyedül utazott gyermekével, hogy minden rendben van-e. „Megpróbáltam elmondani neki, hogy meg kell etetnie az éhes gyereket" – írta Organo a Faceboook-oldalán. Az anya azonban könnyes szemmel azt válaszolta neki, hogy elfogyott a bébitápszere.

A 24 éves stewardess, akik maga is egy 9 hónapos gyermek édesanyja, nem bírta nézni, ahogy a csecsemő éhezik, ezért felajánlotta, hogy megszoptatja őt. Az utas ezt elfogadta, így félrevonultak a konyhába. A gyerek nagyon éhes volt, és a szoptatás után el is aludt. Az anya hálás és megkönnyebbült volt a segítség miatt, a közösségi oldalak kommentelői pedig sztárként ünneplik az előzékeny utaskísérőt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK