Letartóztatták az utast egy viccesnek szánt szelfi miatt

2018.11.27. 10:48

Nem a legjobb ötlet azzal viccelődni a repülőgépen, hogy terroristák vagyunk. Hogy mennyire nem, azt most a Jet Airways egyik utasa a saját bőrén tapasztalhatta. Leszállították a gépről, és átadták a kalkuttai rendőrségnek.

A 21 éves fiatalember a barátaival indult volna Kalkuttából Delhibe. A repülőgépnek 8.15-kor kellett volna felszállnia, ám a viccnek szánt incidens miatt végül egyórás késéssel tudott elindulni – a fiatalember nélkül – adta hírül a Reisereporter.

A fiatal férfi letakarta az arcát egy zsebkendővel, lefotózta magát, majd kitette a Whatsappra a szelfit a következő üzenettel: Terrorista a fedélzeten”. A mellette ülő utas végignézte a jelenetet, majd jelentette az esetet az utaskísérőnek.

A kép illusztrációForrás: Flickr/Mark Harkin

A repülőtéri rendőrség leszállította a férfit a gépről, átvizsgálták a csomagjait, és bár semmilyen veszélyes tárgyat nem találtak nála, átadták a kalkuttai rendőrségnek.

Nem először fordul elő, hogy vicces kedvű utasok miatt késve indul egy gép. Májusban például a Lion Air egyik járatán egyenesen pánik tört ki, amikor az egyik utas azt állította, hogy bomba van a fedélzeten.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK