Ritka szerencse: egyedüli utasként repült az egész Airbuson

bangkok Airways
Vágólapra másolva!
Teljesen megdöbbent a Bangkok Airways egyik utasa, amikor rájött, hogy ő az egyetlen azon a járaton. Ráadásul korlátlan étel- és italfogyasztással is megünnepelhette szerencséjét. Az út vége azonban más miatt lett emlékezetes számára.
Vágólapra másolva!

A floridai Miamiban élő Latsamy McAdoo Thaiföldön töltötte vakációját, ahol rokonai is vannak. A Bangkok Airways járatával Bangkokból Koh Samui szigetére utazott, azon azonban igencsak meglepődött, amikor az utaskísérő bezárta az Airbus A319-es gép ajtaját, holott

rajta kívül más utas nem szállt fel rá.

A nő korábban többször is utazott már ezen az útvonalon, és mindig tele voltak a gépek.

Az út mesésen telt. Korlátlan étel- ás italfogyasztást kapott a személyzettől, és még azt is megengedték neki, hogy táncoljon az üres széksorok között. Ritka szerencséjét Instagram-oldalán örökítette meg, amelyet az alábbi galéria végiglapozásával nézhet meg.

Az út vége azonban elég félelmetesre sikerült számára. A repülő légörvénybe keveredett, a pilóta pedig fél órán keresztül körözött a levegőben, míg a rossz idő ellenére le tudott szállni. Latsamy mindenestre azt is lefilmezte, ahogy az érkezés után az ő bőröndje jött ki egyedüliként a futószalagon.