Új útvonalak a debreceni repülőtérről

A Wizz Air új gépe Debrecenben
Vágólapra másolva!
Megérkezett a Wizz Air második gépe az ottani bázisra, ami lehetővé teszi a hálózat bővítését.
Vágólapra másolva!

A Wizz Air második Airbus A320-as repülőgépe pénteken érkezett meg a légitársaság debreceni bázisára. A több mint 100 millió dollár értékű újabb Airbus A320 a harmadik repülőgép, amellyel a Wizz Air magyarországi flottája 2018-ban bővült (idén két repülőgép csatlakozott a budapesti bázishoz).

A Wizz Air új gépe Debrecenben Forrás: Wizz Air

Az újabb gépnek köszönhetően bővül az útvonalhálózat. Dortmund, Doncaster-Sheffield, Bázel-Mulhouse-Freiburg (EuroAirport) és Barcelona mostantól közvetlenül is elérhetővé válnak a debreceni repülőtérről. A légitársaság három további járatot indít 2019 tavaszán a debreceni bázisáról, így már Palma de Mallorca, Lárnaka és Málta is kényelmesen elérhető a Wizz Air járataival.

Jegyek már 2990 forinttól foglalhatóak egy irányba,

amiért egy legfeljebb 40x30x20cm-es kézipoggyászt lehet felvinni a fedélzetre.

A debreceni repülőtér 2012-től része a Wizz Air hálózatának, 2015 óta pedig Wizz Air-bázisként üzemel. Az elmúlt 6 évben a Wizz Air több mint 1,3 millió utast szállított Debrecenből, ebből 2018-ban 350 ezer utas választotta a Wizz Air debreceni járatait, ami 17 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Jelenleg 13 útvonal elérhető a megyeszékhelyről 12 országba.