Újabb lehangoló fotó látott napvilágot egy repülőgépen felszolgált szendvicsről.

A képet Paul Carlin tette közzé, aki az Emirates légitársasággal repült Dublinból az ausztráliai Brisbane-be. A fotón egy cajun csirkés és sajtos szendvics látható, amelyen alig van csirkemell.

A képhez szöveget is írt az utas: „Nem olyan rossz, mint az én Emirates-kajám egy Dublin-Brisbane-járaton". Carlin ugyanis egy másik utazó korábbi posztjára válaszolt ezzel: Howard Priestly a Jetstar Airways járatán utazott Baliból Perthbe, és egy gyalázatos tojásos szendvicset kapott 9 ausztrál dollárért (kb. 1900 forint). A légitársaság később egy 50 dolláros utalvánnyal kompenzálta őt.

Hasonló eset történt az angol Nick Mosley-val, aki ugyancsak a Jetstarral utazozz Baliból Ausztráliába (erről itt írtunk). Az ő 9 dolláros szendvicse így nézett ki:

A mostani esetről beszámoló Daily Mail megkereste az Emiratest, hogy kommentálja a dolgot, de választ még nem kapott. Az Emirates tavaly a negyedik helyen végzett a világ legjobb légitársaságainak listáján, amelyet a független Skytrax elemző cég állított össze az utasok véleménye alapján.