Wizz Air: kevesebbet vár a sorban, aki korábban jön az utasfelvételre

2019.05.07. 16:15

Több időt kell tölteni a budapesti repülőtéren a nagyobb kényelemért – így összegezhető a Wizz Air legújabb ingyenes szolgáltatása.

Korai utasfelvételi pultot nyitott a Wizz Air a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban – áll a társaság közleményében. A pult 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja május 6-tól a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

Képünk illusztrációForrás: Budapest Airport

„A korai utasfelvételi pultot azért nyitottuk, hogy a nyári utazás még komfortosabb legyen. A kibővített check-in kapacitás rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd utasainknak.Az újítás különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az utasoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre. Az új szolgáltatás minden utasunknak ingyenes – függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással, vagy sem " – mondta el Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK