A repülőn felejtettek egy alvó nőt

2019.06.23. 11:25

Rázárták az ajtót az utasra a koromsötétben, akinek még a telefonja is lemerült. Az Air Canada vizsgálatot indított.

Tiffani Adams a kanadai Québecből Torontóba repült az Air Canada járatával június 9-én, a 90 perces út felénél azonban elaludt. Amikor éjfél körül felébredt, a repülő teljesen üres, sötét és hideg volt. Az érkezéskor ugyanis senki nem ébresztette fel.

Előbb megpróbálta bedugni a telefonja a töltőjét egy USB-csatlakozóba, hogy felhívjon valakit, de nem járt sikerrel – írja a CTV News. Aztán bement a pilótafülkébe, hogy rádión segítséget kérjen, de az áram hiányában nem működött. Később talált egy elemlámpát, és az ablakon jelzett, de nem vették észre. Aztán valahogy sikerült kinyitnia az egyik kijáratot, de nem talált elég hosszú kötelet a fedélzeten, hogy leereszkedhessen. Végül észrevette egy csomagkezelő a termináltól távolabb parkoló gépen, és hozott neki egy létrát, amin leereszkedett.

Képünk illusztrációForrás: Flickr/Arnaud Gaulupeau

Adams a földön talált egy Air Canada-alkalmazottat, aki felajánlott neki egy hotelszobát, de ő csak haza akart menni. Azt azonban máig sem érti, hogy felejthették fent, különösen, hogy a széke háttámlája hátra volt döntve, az előtte lévő tálca pedig lehajtva. A nő azt mondta, azóta is rosszul alszik. Az Air Canada vizsgálja az ügyet, és nem adott több információt az esetről.

KAPCSOLÓDÓ CIKK