Idegen férfival tették volna egy ágyba az idős, rákos nőt

2019.07.29. 12:03

A két utas lekéste a csatlakozó járatát Montrealban, az Air Canada szerint pedig csak egy hotelszoba volt kettőjüknek.

Elizabeth Coffi Tabu Ottawából repült volna haza Franciaországba, ám egy késés miatt lekéste a csatlakozó járatát Montrealban. A 71 éves, rákbeteg nőnek, aki csak kerekesszékkel tudott közlekedni a kezelése után, egy hotelszobát ajánlott fel éjszakára az Air Canada, de annak ágyát meg kellett volna osztania egy vadidegen, 35 éves férfival, aki szintén lekéste a csatlakozását. A légitársaság szerint ez volt az utolsó szállodai szoba. 

Amikor a nő lánya értesült a dologról, a kezébe vette az irányítást. A férfi ugyan felajánlotta, hogy a kanapén alszik, de a lány ragaszkodott hozzá, hogy anyja külön szobát kapjon. Egy hosszú telefonbeszélgetés után a légitársaság végül adott egy külön szobát az idős nőnek egy másik hotelben. Ezenkívül egy 20 dolláros étkezési utalványt, valamint egy nagyobb lábtérrel rendelkező ülést is kapott a másnapi csatlakozó járatra.

Képünk illusztrációForrás: Flickr/Arnaud Gaulupeau

Az Air Canada a CBC Newsnak elmondta, hogy vizsgálják az ügyet, de nem szoktak egy szobába tenni idegeneket. A légitársaság szerint felajánlottak egy másik szobát az idős nőnek, a lánya szerint viszont ezért fizetniük kellett volna, és nem bíztak abban, hogy a légitársaság ezt az összeget utóbb megtéríti.

KAPCSOLÓDÓ CIKK