Verekedésig fajult a pilóta és az utaskísérő viszonya - videó

2019.10.09. 14:10

Összeveszett a Republic Airways egyik pilótája és légiutas-kísérője egy repülőgép fedélzetén, aminek a végén el is kezdték ütni egymást. Mindkettőjüket letartóztatták, és jövő héten állnak bíróság elé – írja az ABC News.

Kirúgták a Republic Airways két alkalmazottját, miután kiszivárgott róluk egy felvétel, amin egymást ütik egy gép fedélzetén a denveri reptéren szeptember 14-én. A gépen ekkor nem tartózkodtak utasok.

A kilenc másodperces videót az egyik biztonsági kamera rögzítette.

A FlyerTalkon megjelent felvételen úgy tűnik, hogy a pilóta leköpi a légiutas-kísérőt, aki erre felpofozza, majd a pilóta többször is megüti a nő arcát és felsőtestét.

A Republic Airways szóvivője azt nyilatkozta, hogy kivizsgálták az esetet, és mindkettőjüket elbocsátották, mert az ilyen viselkedést nem tartják elfogadhatónak.

Mint kiderült, a pilótának és a légiutas-kísérőnek tavaly november óta viszonya volt, de kapcsolatuk megromlott, és egy vita fajult el odáig, hogy megütötték egymást. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben. A pilótát, a 36 éves William Thomast és a 29 éves Marisha Sporert testi sértés, és a nyugalom megzavarása miatt letartóztatták.