Hamis Wizz Air-nyereményjáték terjed az interneten

2019.10.15. 17:56

Ingyen jegyeket ígérő, hamis nyereményjáték terjed az interneten – hívta fel a figyelmet lapunknak küldött közleményében a Wizz Air.

A Wizz Air tudomására jutott, hogy a fogyasztók megtévesztésére alkalmas, a Wizz Air arculatához hasonló, illetve azzal megegyező kinézetű weblap, illetve Facebook-oldal terjed a közösségi médiában – írja a légitársaság. Az oldal és a poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással, valamint néhány kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó 2 darab Wizz Air-repülőjegyet nyerhet.

Képünk illusztrációForrás: Wizz Air,Arpad Foldhazi

A Wizz Air ezzel kapcsolatban megerősíti, hogy a vállalat hivatalos honlapja a www.wizzair.com címen található. Bármilyen promóciót, illetve versenyt a légitársaság kizárólag a saját hivatalos honlapján, illetve a saját hivatalos közösségimédia-felületein, valamint a WIZZ hírlevélben hirdet meg. A légitársaság azt tanácsolja, hogy a felhasználók kizárólag a vállalat hivatalos csatornáit keressék fel, más, a repülőtársaság akcióiról, felhívásairól szóló oldalakra, linkekre ne kattintsanak.

A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azon személyek, illetve jogi személyiségek ellen, akik hamisan állítják, hogy a Wizz Air nevében járnak el, illetve akik a Wizz Air nevében félrevezetik, megtévesztik a fogyasztókat – zárul a közlemény.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK