Nézzen képeket az év szállodájáról!

2020.02.03. 14:50

A Mercure Budapest Koronát választotta az Év Szállodájának a Magyar Utazási Irodák Szövetsége. Az idén harmincéves hotel teljesen megújul, a két éve kezdődött felújítási munkák áprilisban fejeződnek be.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége tagjainak szavazatai alapján a Mercure Budapest Koronának ítélte a 2019 legjobb szállodájának járó díjat, amelyet a napokban adtak át. A Mercure Budapest Korona az Accor márkáit a régióban képviselő Orbis tulajdonában áll, amely Lengyelország vezető szállodacsoportja.

A Kálvin téren található, idén harmincéves hotel Budapest emblematikus épülete. A születésnapra a szobák és a közösségi terek teljesen megújulnak, a két éves felújítási folyamat áprilisban fejeződik be. A közösségi terek eklektikus stílusa – illeszkedve a szálló nevéhez – királyi eleganciát idéz meg, és a színekben, berendezésben, installációkban motívumként is megjelenik, a régi elemeket mai, modern felfogással ötvözve.

Kattintson az alábbi képre, és nézzen további fotókat a nyertes szállodáról!

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: Tamás Pál

A hotelben működik Magyarország és Közép-Európa legnagyobb Winestone étterme. Az Accor szállodacsoport saját étteremkoncepciója középpontjában a helyi bor- és ételkülönlegességek állnak. A Winestone része a bejáratnál elhelyezett, az utcáról is jól megközelíthető borbolt, ahol számos hazai és nemzetközi borkülönlegességet vásárolhatnak meg a betérők.

KAPCSOLÓDÓ CIKK