Botrányosan viselkedett egy 38 éves nő a TUI légitársaság egyik járatán: egy idegen utassal akart szexuális kapcsolatot létesíteni. Ráadásul vele utazott hétéves kislánya is, a férfinak pedig a fia ült mellettük.

Louise Whyte kislányával Manchesterből a törökországi Dalaman üdülőhelyre repült, miután szakított korábbi partnerével. A repülőtéren megismerkedett egy férfival, aki 11 éves fiával utazott ugyanazon a járaton. Gyermekeikkel együtt betértek egy reptéri kávézóba, majd elfogyasztottak néhány pohár italt. Ezután a nő vállalta, hogy elviszi a férfi vodkáját, amelyet a duty free üzletben vásárolt.

Gyorsan fogyott a vodka

A repülőn a nő pár sorral előrébb ült a lányával, mint a férfi, de a felszállás után hátrament a férfihoz, és megkérte, hogy vegye le a vodkáját, amit a fedélzeten vásárolt Pepsijébe töltött. A férfi végül elvette tőle az italt, de akkor már legalább a fele hiányzott.

Képünk illusztrációForrás: Flickr/joolsgriff

A nő ezután elkezdett kiabálni a lányával, hogy aludjon végre, majd visszament a férfihoz, és felajánlotta, hogy szexuálisan kielégíti őt, egy kabáttal takarva el a fejét. Mindezt úgy, hogy a férfi fia mellettük ült. A férfi többször visszautasította a nő közeledését, de amikor már megkezdték az ereszkedést, és a nő elkezdte levenni a nadrágját és az alsóneműjét, a férfi hívta a személyzetet. A nőt visszavitték a lányával együtt Manchesterbe, ahol őrizetbe vették. A lányért az apja jött el.

A tavaly májusban történt ügyben a bíróság most hozott ítéletet – írja a Sun. A korábban kóros álmatlansággal és depresszióval kezelt nő megbánást tanúsított, így büntetése fél év börtön lett egy évre felfüggesztve. Emellett hét évre regisztrálták a szexuális bűncselekményt elkövetők jegyzékébe, és este 8-tól reggel 6-ig nem tartózkodhat nyilvános helyen.