A koronavírus-járvány alaposan visszavetette a légitársaságok forgalmát: sok járatot törölni kellett, és a megmaradtak sincsenek kihasználva. Az American Airlines egyik járatán például csak egy utas utazott.

Sheryl Pardo is tartott a repüléstől a járvány közepette, de haldokló édesanyját akarta meglátogatni, így jegyet váltott az American Airlines Washington DC-ből Bostonba tartó járatára. Már a repülőtéren meglepődött, ahol alig várakozott valaki rajta kívül, hogy elutazzon, ám az igazi meglepetés akkor érte, mikor, kiderült, hogy egyedül utazik majd az egész gépen.

A személyzet rögtön az első osztályra ültette le, és név szerint köszöntötték őt a felszálláskor, sőt még a kapitány is személyesen tájékoztatta a repülésről. Út közben a személyzetnek az édesanyjáról mesélt, majd egy szelfit készített velük, betartva persze velük a járvány miatt előírt távolságot. Azt mondta, a kedvességük enyhítette a fájdalmat, amit anyja miatt érzett.

A nő végül egy napot tölthetett demenciában szenvedő édesanyja mellett, aki másnap reggel, 83 éves korában meghalt - írja az Ibile News.