Esti séták indulnak a debreceni állatkertben

2020.06.17. 09:57

Az elmúlt évek hagyományához híven idén is különleges nyáresti élményekkel várja a látogatókat a debreceni állatkert, hiszen most szombaton és vasárnap ismét megrendezik az esti sétákat.

A magyar és angol nyelvű program keretében szakvezetésen fedezhetik fel a látogatók a kert ezernyi titkát, és leshettek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete. Állatgondozók segítségével egészen közelről lehet megismerkedni a legkülönlegesebb lakókkal, többek között a nemrég érkezett hímmel kiegészült vöröspandacsapattal. Testközelből lehet találkozni továbbá az állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével. Sőt, azt is meg lehet tudni, hogyan mos fogat a víziló.

Az állatkert új vörös pandájaForrás: Facebook/Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark

Az esti sétán idén első alkalommal június 20-én és 21-én, 20:00 és 23:00 között lehet részt venni. A jegyeket korlátozott számban számban, csak elővételben lehet megvásárolni a tavalyhoz képest változatlan, 3800 Ft-os egységáron a pénztárakban – áll az állatkert közleményében.

KAPCSOLÓDÓ CIKK