Fogászati kezelésre utaztak Törökországba, egy férfi meghalt, ketten válságos állapotban vannak

tragikus fogászati kezelés törökországban
Aaron Callaghan (jobbról) Richard Molloy-val (hátul) és Declan Carsonnal (balra) Törökországban egy nappal azelőtt, hogy eszméletlenül találták őket a szállodájukban.
Vágólapra másolva!
A belfasti Richard Molloy szombaton halt meg, miután fogfehérítő kezelésen vett részt a törökországi Marmariszban. Két barátja - szintén brit állampolgárok -, Declan Carson és Aaron Callaghant kritikus állapotban vannak az egyik helyi kórházban - számolt be a rejtélyes esetről a brit Mirror.co.uk. hírportálja.
Vágólapra másolva!

A három belfasti férfi a múlt hét elején repült a törökörszági tengerparti üdülővárosba azzal a céllal,

összekötik a kellemeset a hasznossal, azaz nyaralnak pár napot és közben részt vesznek egy ottani, a hazai áraknál jóval olcsóbb fogásztai kezelésen.

Pár napja még meg is osztottak pár képet a közösségi oldalaikon, ahogy önfeledten élvezik a napsütést a marmariszi tengerparton.

A hét második felében csütörtökön és pénteken végezték el náluk a fogászati kezeléseket. Szombaton a bérelt apartmanjukban a személyzet egyik tagja talált rá a három 30-as éveiben járó, eszméletlen állapotban lévő férfira.

Azonnal kórházba szállították őket, de a 33 éves éves

Richard Molloy, a St. James Swifts Football Club korábbi játékosának életét már nem tudták megmenteni.

Nővére, aki most Törökországba utazott, hogy hazavigye testvére holttestét a brit portálnak azt nyilatkozta, nem érti, hogy mi történhetet, mivel úgy tudta, hogy az öccse csak egy fogfehérítést szeretett volna.

Két barátja jelenleg is kritikus állapotban van, mindketetten kómában vannak az egyik helyi kórház intenzív osztályán.

A kórház egyik név nélkül nyilatkozó orvosa szerint van remény a felépülésükre, az állapotuk az elmút két napban javult, azt azonban egyelőre nem tudják megmondani, hogy mi okozhatta az eszméletvesztésüket. Egyelőre csak valamilyen mérgezésre utaló feltételezések láttak napvilágot.

Amit biztosra lehet tudni az ügyben, hogy

miután részt vettek a magánfogászati rendelőben történt beavatkozásokon, utána a kezelésekhez kapcsolódóan gyógyszereket szedtek.

Az ügyben a török és a brit hatóságok is nyomozást indítottak.