A koronavírus-járvány kezdete óta a turistákat szállító üdülőhajók is leállásra kényszerültek, egy cég azonban nudista hajóutat tervez a pandémia utáni időkre.

A Bare Necessities nevű társaság már korábban is kibérelt nagy tengerjáró hajókat, hogy a nudizmust kedvelő turistákat szállítson rajtuk egyhetes utakra. A koronavírus-járvány természetesen ezeket a járatokat is leállította, most azonban a cég új tervvel állt elő. 

A Big Nude Boat nevű programot 2022 februárjában rendeznék meg, amihez a Carnival Pride tengerjárót bérlik ki. A hajó a floridai Tampából indulna, és megállna Panama, Kolumbia, Banire, Curacao és Puerto Rico kikötőiben. A korábbi utaktól eltérően ez két hétig tart majd, mert sok európai és ausztráliai ügyfél jelezte, hogy egy hétre nem érné meg nekik átutazni az Egyesült Államokba.

A Carnival Pride tengerjáró hajóForrás: AFP/Daniel Slim

A hajó dekorációja illeszkedni fog a út tematikájához, több meztelen szobrot és festmény láthatnak majd az utasok. A út során a vendégek ruha nélkül tölthetik az idejüket, a kikötőkben vagy a kapitány felszólítására azonban fel kell öltözniük – írja Fox News.