Túl merésznek tartották a nő ruháját, nem akarták felengedni a repülőre – videó

Jetstar
Vágólapra másolva!
Megalázónak tartotta a Jetstar Airways személyzetének bánásmódját egy nő, akit nem akartak felengedni egy repülőjáratra, mert túl kihívónak tartották a ruháját.
Vágólapra másolva!

A modellként dolgozó Isabelle Eleanore a férjével utazott az ausztráliai Gold Coast repülőtérről Melbourne-be a Jetstar Airways járatával. Amikor azonban felszálltak a gépre, vitája támadt a személyzettel az öltözékéről, amely farmerből és egy topból állt.

– érdeklődött az utastól az egyik stewardess, aki ekkor még azt hitte, hogy a hideg miatt kérdezi ezt. Később azonban közölték vele, „nem utazhat bikiniben". Csak azzal a feltétellel engedték fel, ha valamivel betakarja magát.

Végül egy láthatósági mellényt adtak neki, abban utazott.

Az esetről a férje készített egy videót, amelyet közzétettek a nő közösségi oldalán.

Eleanore szerint a személyzet megszégyenítette és megalázta őt. Később egy fotót is közzétett az Instagram-oldalán arról az öltözékéről, amelyben utazott, azt írva hozzá, hogy

A férje szánalmasnak nevezte a légitársaságot és a személyzetet, mert szerinte úgy nézett ki a felesége, mintha egy COVID-fertőzött lenne.

A Jetstar szóvivője az esettel kapcsolatban azt mondta a News.com.au portálnak, hogy

kapcsolatba léptek a nővel, és bocsánatot kértek tőle a helyzet kezelése miatt.

„Egy félreértés volt a szabályzatunkkal kapcsolatban, és emlékeztettük a személyzetünket az öltözetre vonatkozó előírásainkra" – mondta a szóvivő, aki hozzátette, hogy az ujjatlan topok viselésére nincs semmilyen szabályuk.

Szavazzon!

Ön szerint kihívó volt az utas öltözete?