Kiesett egy szálloda 40. emeletéről egy turista Ausztráliában, miután el akarta tüntetni egy pezsgődugó nyomait a terasza plafonjáról. A férfi nem élte túl a zuhanást.

A 36 éves férfi a Gold Coaston lévő Surfers Paradise Hiltonban nyaralt családjával, és valamivel este 10 óra után egy pezsgőt nyitott a csodálatos panorámát nyújtó teraszukon. A dugó eltalálta a plafont, ezért egy székre állt, hogy eltüntesse a nyomait.A férfi azonban megcsúszott és átesett a 40. emeleten lévő teraszuk korlátján. A zuhanást nem élte túl – írja a News.com.au.

Képünk illusztrációForrás: Surfers Paradise Hilton

Ez a második tragédia két éven belül, ami a Surfers Paradise Hiltonban történt. 2019 decemberében egy 18 éves fiú esett ki a 42. emeletről. Az áldozat a balesetet megelőzően snapchatezett, az utolsó üzenete az volt, hogy viszlát.

2018-ban egy tinédzser zuhant a halálba ugyanebben a szállodában, aki nevetőgázt lélegzett be előtte. Hat évvel korábban egy lány esett ki, aki egy iskolai csoporttal ünnepelt ott. 2006-ban pedig egy 49 éves nő vesztette ott életét, aki szintén egy székről esett ki takarítás közben.