Újdonság a Bakonyba kirándulóknak

bakony
Ritkán van ennyi víz az Ördög-árokban
Vágólapra másolva!
Április 22-től vásárolható meg a Bakony napijegy, amely korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-Start Veszprém-Győr vasútvonalán és a Volánbusz kijelölt környékbeli járatain.
Vágólapra másolva!

Az új napijegynek köszönhetően a Bakony páratlan turisztikai úticéljai, népszerű kirándulóhelyei még könnyebben elérhetőek – áll a MÁV Start közleményében. A térség jobb elérhetőségének érdekében áprilisban jelentős menetrendi fejlesztés is történt a vonalon:

két óránként, ütemesen közlekednek a vonatok Győr és Veszprém között.

A Bakony napijegy április 22. és június 15. és szeptember 1. és október 31. között hétvégi és munkaszüneti napokra, június 16. és augusztus 31. között pedig minden napra megváltható.

Az Ördög-árok a Bakonyban Forrás: Puskás Zoltán

Az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a MÁV-START Győr–Veszprém vasútvonalán és a Volánbusz járatain Veszprém-Lókút-Eplény-Olaszfalu-Pénzesgyőr-Zirc-Nagyesztergár-Bakonynána-Szápár-Csetény-Veszprémvarsány-Románd-Bakonyoszlop-Dudar-Borzavár-Bakonybél-Porva-Csesznek-Bakonyszentkirály-Fenyőfő-Bakonykoppány-Bakonyszücs-Bakonyszentlászló-Bakonygyirót települések közötti utazásra.

A napijegy ára 1199 forint, a 26 éven aluliak számára pedig 799 forint.

A napijegyet a MÁV-START pénztáraiban, a megújult ELVIRÁ-n, valamint a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani.