Arcára festett maszkban ment be a boltba egy lány Balin, az átverésről készült videót pedig a barátjával együtt feltöltötte a közösségi oldalára. Most a kitoloncolásukra várnak.

A tajvani Josh Paler Lin és az orosz Leia Se abból él, hogy érdekes videókat tesznek fel utazásaikról a közösségi oldalukra. Ezúttal azt eszelték ki, hogy úgy mennek be Balin egy élelmiszerboltba, hogy a kötelező előírás ellenére nincs a lányon maszk, csak a barátja festi fel azt az arcára.

A trükk nagyjából működött is, ám amikor az erről készült videót feltöltötték a közösségi oldalukra, botrány lett belőle a járványügyi szabályok megsértése miatt. A két fiataltól elvették az útlevelüket, most pedig kitoloncolás vár rájuk Indonéziából.

A videót azóta levették az oldalukról, viszont feltették azt, amelyben ügyvédjük jelenlétében nyilvánosan bocsánatot kérnek tettükért. A fiú azt mondta, senkit sem akart megsérteni, vagy arra buzdítani, hogy ne viseljen maszkot, csak egy szórakoztató tartalmat akart készíteni – írja a News.com.au.